Eiropas Aizsardzības fonds (EAF): Informācijas diena un tīklošanās pasākums 2022

2022.gada 30. jūnijā un 1. jūlijā Eiropas Komisija organizēs informācijas dienu un tīklošanas pasākumu potenciālajiem pretendentiem Eiropas Aizsardzības fonda (turpmāk – EAF) 2022. gada projektu konkursu interesentiem.

Eiropas Komisijas Aizsardzības rūpniecības un kosmosa ģenerāldirektorāts (DG DEFIS) aicina uz informatīvu pasākumu par EAF 2022 projektu konkursiem, kas tagad ir pieejami EAF tīmekļa vietnē.

Šis ir divu dienu pasākums, kas sastāv no informācijas dienas 30. jūnijā, lai iepazīstinātu ar projektu konkursiem un izskaidrotu dalības kārtību, un vienas dienas kontaktbirža un partnerības pasākums 1. jūlijā.

Pasākums tiek organizēts hibrīdrežīmā, un dalībnieki var izvēlēties piedalīties klātienē Briselē vai tiešsaistē. Dalība ir bezmaksas, bet nepieciešama reģistrācija. Reģistrācija nodrošina arī piekļuvi izveidotajiem sadarbības tīkliem pēc pasākuma.

Kam būtu jāpiedalās?

Jebkura organizācija, kas interesējas par EAF konkursiem, piemēram:

  • Nozare: lielie uzņēmumi, vidēja kapitāla uzņēmumi un MVU;
  • Pētniecības un tehnoloģiju organizācijas;
  • Universitātes;
  • Uzņēmēju asociācijas;
  • Investori;
  • Publiskais sektors / valsts iestādes;
  • Starptautiskās organizācijas.

Kā piedalīties?

Reģistrācija tagad ir atvērta. Lai reģistrētos, lūdzu, apmeklējiet pasākuma tīmekļa vietni. Lai gūtu maksimālu labumu no pasākuma, jūs esat aicināti jau aplūkot konkursu tēmas, lai noteiktu jūsu interesējošās.

Reģistrācija līdz 23. jūnijam fiziskai dalībai un 27. jūnijs dalībai tiešsaistē.

Informācija par pasākumu. Papildu informācijas iegūšana valsts līmenī: Mārtiņš Nilsons, Latvijas Republikas Aizsardzības ministrija, Tālr.: +371 67335280, E-pasts: Martins.Nilsons@mod.gov.lv