Apvārsnis Eiropa
Interesentiem iespēja tikties ar programmas Apvārsnis Eiropa Nacionālā kontaktpunkta vadītāju

Apvārsnis Eiropa Nacionālais kontaktpunkts 2022. gadā turpina tikšanos sēriju ar kontaktpunkta ekspertiem, uz kuru ir aicināti visi programmas potenciālie dalībnieki- zinātnieki, uzņēmēji, valsts un nevalstisko organizāciju, pašvaldību un asociāciju pārstāvji. Pasākums iedrošinās dalībniekus dibināt kontaktus ar Nacionālā kontaktpunkta tematiskajiem ekspertiem, veicinās savstarpējo sadarbību un komunikāciju.

Šī gada pirmais pasākums norisināsies pirmdien, 31. janvārī, plkst. 13.00 -14:00 platformā Zoom. Tikšanās notiks ar Apvārsnis Eiropa Nacionālā kontaktpunkta vadītāju Jāni Ancānu. Dalībniekiem būs iespēja uzdot jautājumus un uzzināt par Apvārsnis Eiropa aktualitātēm, kā arī par Nacionālā kontaktpunkta sniegtajiem pakalpojumiem un atbalstu dalībai programmā.

Tikšanās notiks atvērtā formātā bez iepriekš sagatavotas prezentācijas. Ievadā plānots sniegt īsu Nacionālā kontaktpunkta darbības pārskatu un informāciju par atbalsta iespējām programmas dažādajās tematiskajās jomās. Pārējais tikšanās laiks būs veltīts savstarpējai informācijai apmaiņai, dalībnieku jautājumiem, viedokļiem un diskusijām.

Aicinām dalībniekus pasākumam reģistrēties tiešsaistē un iesniegt savus jautājumus reģistrācijas lapā pirms tikšanās, lai Nacionālā kontaktpunkta vadītājam dotu iespēju sagatavota atbildes ar tematisko ekspertu iesaisti, un dotu priekštatu par dalībnieku interesēm un pārstāvēto sektoru.

Nākamais pasākums plānots februārī.

Pasākumu sērija notiek ar Eiropas Savienības fondu projekta “Atbalsts starptautiskās sadarbības projektu izstrādei un īstenošanai” atbalstu.

Papildus informācija:

Jānis Ancāns

Apvārsnis Eiropa Nacionālā kontaktpunkta vadītājs

+371 26494422

janis.ancans@lzp.gov.lv