Apvārsnis Eiropa
Eiropas Pētniecības padomes mentoringa seminārs

Cilvēkzinātņu institūts (Institut für die Wissenschaften vom Menschen, IWM) Austrijā sadarbībā ar Polijas Zinātņu akadēmiju (Polska Akademia Nauk, PAN) un Polijas Augstākās izglītības un Zinātnes ministrijas atbalstu (Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego) organizē Eiropas Pētniecības padomes (https://erc.europa.eu/) mentoringa semināru.

Seminārs ir paredzēts vēstures, antropoloģijas, politikas zinātnes, socioloģijas, tehnoloģiju, kā arī kultūras un literatūras pētniekiem no Centrāleiropas, Austrumeiropas un Dienvidaustrumeiropas valstīm, kas gatavojas pieteikties Eiropas Pētniecības padomes Starting grant un Consoldator grant laikā no 2022. līdz 2023.gadam.

Mērķis ir sniegt nelielai iesniedzēju grupai individuālās konsultācijas par sava projekta akadēmiskā satura attīstību, aktīvi diskutējot savā starpā un ar pieredzējušiem zinātniekiem, kuri ir Eiropas Pētniecības padomes vērtēšanas komisijas locekļi vai kas paši ir saņēmuši Eiropas Pētniecības padomes finansējumu un darbosies kā padomdevēji. Seminārā galvenā uzmanība pievērsta akadēmisko pētījumu projektu koncepcijai un dizainam.

Seminārs notiks attālināti  2022.gada 8. un 9.jūlijā. Dalība ir bezmaksas. Semināra darba valoda – angļu. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, dalībnieki tiek aicināti savus pieteikumus iesūtīt pēc iespējas ātrāk, bet ne vēlāk kā līdz 2022. gada 27.maijam. Šogad tiek plānots vēl viens seminārs.

Ja esat ieinteresēts piedalīties, lūdzu, nosūtiet e-pastu ar savu CV un 2 lappušu projekta pieteikumu uz tālāk norādīto e-pasta adresi: erc@iwm.at. Lūdzu, pārliecinieties, ka skaidri norādījāt, kurā seminārā vēlaties piedalīties un uz kādu grantu plānojat pieteikties. Lūdzu, ņemiet vērā, ka visiem dalībniekiem būs jāprezentē savi projekta priekšlikumi mentoriem un citiem dalībniekiem.

Pieteikšanas https://www.iwm.at/news/erc-mentoring-initiative-call-for-applications-4

Ja rodas jautājumi, lūdzam sazināties: erc@iwm.at.