Jaunumi
ERA-NET CHIST-ERA IV vebinārs

Aicinām piedalīties ERA-NET aktivitātes CHIST-ERA IV organizētā vebinārā, kas notiks š.g. 11.janvārī plkst.13:30 (pēc Briseles laika) un ilgs apmēram vienu stundu. Vebināra mērķis ir interesentiem atgādināt par CHIST-ERA IV ietvaros šobrīd atvērto projektu pieteikumu konkursu un sniegt atbildes uz pēdējā brīža jautājumiem.

CHIST-ERA IV ietvaros 2022.gada 21.novembrī tika atvērts konkurss ar projektu pieteikumu iesniegšanas termiņu 2023.gada 2.februārī. Konkursā tiek sagaidīti pētniecības projektu pieteikumi šādās tematikās:

  • Security and Privacy in Decentralised and Distributed Systems vai
  • Machine Learning-based Communication Systems, towards Wireless AI

Vebinārā tiks sniegta informācija par CHIST-ERA IV aktivitātes galvenajām iezīmēm, rekomendācijas projekta pieteikuma sagatavošanai un skaidrota projektu pieteikumu iesniegšanas kārtība.
Informācija par vebināru un reģistrēšanās veidlapa dalībai vebinārā, ir ŠEIT * (https://www.chistera.eu/call-2022-info-webinars )
* Aizpildot reģistrācijas veidlapu, tajā var uzdot sev interesējošus jautājumus par CHIST-ERA IV 2022.gada projektu konkursu, uz kuriem tiks atbildēts vebināra norises laikā.

Kontakti: