Apvārsnis Eiropa
Aicinām uz vebināru par Apvārsnis Eiropa dalībnieku portāla lietošanu

Apvārsnis Eiropa Nacionālais kontaktpunkts 12.aprīlī no 13:30 līdz 14:30 aicina uz vebināru “Tehniski padomi kā maksimāli labi orientēties Apvārsnis Eiropa dalībnieku portālā”. Vebinārs notiks platformā Zoom, būs pieejams vebināra video ieraksts.

Vebināra laikā būs iespējams uzzināt praktisku informāciju par Eiropas komisijas finansējumu un konkursu iespēju portāla jeb Apvārsnis Eiropa dalībnieku portāla Funding&Tenders lietošanu.

Detalizēti apskatīsim kāda informācija ir atrodama portāla sadaļās:

  • Finansējums un konkursi (kā meklēt finansējumu un konkursu; finansējuma atjaunotnes, noslēgtās finansējuma programmas)
  • Kā piedalīties? (5 atslēgas soļi kā pieteikt projektu, saistoši dokumenti, dalībnieka reģistrācija, partneru meklēšanas rīks)
  • Projekti un rezultāti (rezultātu informācijas panelis, veiksmes stāsti, CORDIS)
  • Strādāt kā ekspertam (kā reģistrēties un būt vienam no EK vienotās datubāzes ekspertam savā jomā)
  • Atbalsts (kopējais atbalsts; vadlīnijas un rokasgrāmatas; jautājumu un atbilžu sadaļa, palīdzības serviss; atbalsta video).

Informācijas dienas mērķis ir parādīt kā pēc iespējas efektīvāk portāla dalībniekam vai apmeklētājam atrast sev nepieciešamo informāciju kā arī iepazīstināt ar portāla jaunumiem.

Dienas kārtība:

13.30- 14.00– I.Šīrante NKP vecākā eksperte finanšu un juridiskajos jautājumos

Prezentēs “Par portāla sadaļām – finansējums un konkursi, Kā piedalīties?, Strādāt kā ekspertam, Portāla atbalsta iespējas”

14.00-14.30– J.Asmuss NKP vecākā eksperte “Digitālā joma, rūpniecība un kosmoss”

Prezentēs “Par portāla sadaļu –  “Projekti un rezultāti”

Reģistrēšanās – līdz 11. aprīļa pulksten 12:00. Aicinām uzdot savus jautājumus reģistrācijas laikā. Saite uz tikšanos tiks nosūtīta dienu pirms pasākuma.

Kontaktinformācija:

Apvārsnis Eiropa Nacionālā kontaktpunkta

vecākā eksperte Jūlija Asmuss

julija.asmuss@lzp.gov.lv +371 28345627.