Apvārsnis Eiropa
Marijas Sklodovskas-Kirī aktivitāšu Staff Exchange pasākums Baltijā

Igaunijas Pētniecības padome, Latvijas Zinātnes padome un Lietuvas Pētniecības padomes nacionālie kontaktpunkti aicina pievienoties Marijas Sklodovskas-Kirī pasākumu (MSCA) Staff Echange  tiešsaistes pasākumam Baltijā 21. oktobrī no plkst. 10:00 līdz 12: 30 (EEST), MS Teams platformā.

Vebināra mērķis ir mudināt Baltijas pētniecības iestādes, valsts un privātās augstākās izglītības iestādes, uzņēmumus un NVO aktīvi piedalīties Marijas Sklodovskas-Kirī Actions Staff Exchanges shēmā.

MSCA darbinieku apmaiņas shēmu prezentēs Aleksandra Schoetz-Sobczak projektu vadītāja no Eiropas Pētniecības izpildaģentūras (REA). Turklāt savā pieredzē dalīsies veiksmīgi RISE/Staff Exchage dalībnieki no Baltijas valstīm. Pasākumā būs arī informācija par iepriekš iesniegto pieteikumu stiprajām un vājajām pusēm.

Savus jautājumus runātājiem dalībnieki var iesniegt jau tagad, izmantojot sli.do, ievadiet kodu #6877761. Tāpāt, reģistrējoties pasākumam vai pasākuma laikā izmatojot iepriekš redzamo slido.com platformu.

 Reģistrācija ir atvērta līdz 20. oktobrim, 12:00 EEST.

Ja jums ir kādi jautājumi par pasākumu, sazinieties ar organizatoriem:

Latvija: Liene Ekša liene.eksa@lzp.gov.lv