Apvārsnis Eiropa
EIC Akseleratora projektu pieteikumu rakstīšanas meistarklase

EIC Akseleratora projektu pieteikumu rakstīšanas meistarklase notiks 20. aprīlī.

Meistarklasi organizē Lat.tech (LIAA Briseles pārstāvniecība) un NKP (Horizon Europe Nacionālais kontaktpunkts Latvijā). Pasākums tiek organizēts kā Deep Tech Atelier paralēlais pasākums, līdz ar to aicinām reģistrēties abiem pasākumiem.

Mērķa grupa: uz tehnoloģijām orientēti (piemēram, “deeptech”) uzņēmumi, kas ir EIC Accelerator 2. vai 3. kārtā vai aktīvi gatavo pieteikumu EIC Accelerator konkursam un ir tiesīgi tajā piedalīties (eligible). Dalībnieki var būt vadošais projekta attīstītājs vai pieteikuma izstrādē iesaistītā komanda.

Plānota praktiska, 1,5 h gara saruna, kurā dalībnieki tiks informēti par to, kā labāk sagatavoties 2. un 3. kārtai, kādas ir tipiskās kļūdas, kā izveidot finanšu piedāvājumu, kā arī citus būtiskus jautājumus un atbildes no kvalificēta eksperta EIC Accelerator pieteikumos.

Pēc kopīgas tikšanās ir iespēja pieteikties 15 minūšu individuālai konsultācijai ar ekspertu (iepriekšēja reģistrācija ir obligāta).

Semināru vadīs Silver Toomla kungs no Invent Baltics.

Pasākums notiks angļu valodā

Reģistrācija pasākumam līdz 15. aprīlim: https://forms.gle/YU2ZQVXPBq4rk3Xc8

 

NKP eksperta kontakti:

MarijaP

Marija Plotniece

Vecākā eksperte - Pētniecības infrastruktūras; Eiropas Inovāciju padome un Eiropas inovāciju ekosistēmas; Eiropas Inovāciju un tehnoloģiju institūts
marija.plotniece [at] lzp.gov.lv